Aftellen naar de feestdagen

met Geen reacties

Yep… het is overduidelijk herfst. 🌧 Regen. 🥶 Kou. 🍂 Vallende bladeren. En ook het seizoen van de voorbereiding van de feestdagen in december. Nu al? 🤨 Jazeker! Je bent misschien zelfs al een beetje laat, want wist je dat je daar het beste in de zomer al mee kan starten? 

🎄Over 74 dagen is het Kerst. En over 60 dagen is het raadzaam daar alles voor in kannen en kruiken te hebben. Nog maar twee maanden om alles voor te bereiden dus. 

Zelf ben ik er ook al mee aan de slag én voor jullie heb ik deze blog opgesteld. Ik deel graag de mogelijkheden om zowel jouw doelgroep te bereiken als je huidige klanten blij te maken! Merry X-mas dus alvast 😉 Lees je mee?

Fijne feestdagen

De feestdagen zijn dé tijd om als ondernemer aan jouw klantenkring te denken. Te laten zien hoezeer jij ze waardeert. Maar een écht fijne inluiding van de feestdagen voor jou als bedrijf en jouw klanten. Hoe doe je dit nu precies?

Dat verklappen we meteen: Het geheim zit ‘m in de persoonlijke aanpak. Wat je ook doet - of je er nu een groots gebeuren van maakt of alleen een klein boodschap per post of mail verstuurt - houd het áltijd eigen en persoonlijk.

Misschien denk je dat er natuurlijk wel een verschil in zit of je een groot of klein bedrijf bent. Want als jij honderd medewerkers en dan ook nog eens nog tig keer zoveel relaties iets wil geven, is het logisch dat je het niet op de persoon af kan stemmen. 

Nu bedoelen we dit gelukkig ook niet precies. Want met ‘eigen en persoonlijk’ bedoelen we jou en jouw merk. Schrijf de boodschap zelf en verweef het met de waarden van jouw bedrijf. Door het persoonlijk te houden kan je mensen beter aan je binden. Dit kan je dus óók doen bij grotere ondernemingen. En niet alleen voor jouw klanten, maar denk ook aan de mensen die voor jou werken. 

 

Een voorbeeld:

“Een oud-klant van ons was directeur van een almaar groeiend groot bedrijf. Hij stak veel tijd en liefde in zijn merk en dit bevatte ook het samenstellen van bijvoorbeeld het kerstpakket aan zijn personeel. Zo was het helemaal in huisstijl en ging het pakket begeleid met een persoonlijke brief van hem. In die brief sprak hij over zijn trots op het bedrijf én zijn werknemers. En hoewel niet letterlijk zo omschreven, voelde je de waarden van het merk er in terugkomen. Zijn personeel voelde zich gewaardeerd. En als buitenstaander raakte je ook onder de indruk van zijn werkwijze. Wij wel in ieder geval, want hij heeft de merkbeleving van het personeel hiermee een flinke boost gegeven. Vergeet namelijk niet dat jouw personeel/teamleden/samenwerkingen stuk voor stuk ambassadeur zijn van jouw merk en je daar ook handig op in kan spelen.”

 

 

Heb jij jouw relatiegeschenk al klaar? En ook al gedacht aan een kerst- of nieuwjaarskaart?

Heerlijk om te krijgen, maar misschien wel nog leuker om te geven! Stel het met zorg samen en zorg voor een link met jouw merk en/of dienst. Voeg dus vooral iets toe als je een 13-in-een-dozijn pakket tóch er uit wilt laten springen. Dit kan bijvoorbeeld met een bijzondere verpakking of een persoonlijke kaart/brief. Ideeën nodig?

Laten we samen jouw kerstpakket inpakken

Voor als een kerstpakket iets te kostbaar is kan je ook kijken naar een kleine weggever. Deze stop je bij jouw kerstkaart of mailing. Zoals chocola, een vouwkalender of een uitknipkerstboom. Dit kan ook prima digitaal trouwens. Zoals de gratis social media planner die wij elk jaar weggeven bij onze nieuwsbrief.

Klein gebaar met groots effect nodig?


 

Laat NU jouw kerstkaart ontwerpen

Nu al? Ja! Als ondernemer is dit handig, zodat jij goed voorbereid bent in die toch al zo drukke feestmaand. Geen last-minute stress! Neem vooral even contact met ons op. Wij kunnen een smashing design leveren (helemaal in jouw huisstijl) + dat jij de kaartjes ruim op tijd in huis hebt 🎄


 

Hulp nodig om straks helemaal klaar te zijn voor de decembermaand?

We zitten vol ideeën om jou en jouw merk eruit te laten springen. We sparren graag over de mogelijkheden voor jouw merk en/of reclame-uitingen. Neem vooral contact op en...