Even voorstellen: Chelsey

Even voorstellen: Chelsey

met Geen reacties

Loop je stage bij Studio Rodenhuis? Dan mag je daar ook altijd even over vertellen, we laten onze stagiaire even aan het woord:

“Hoi! Ik ben Chelsey ter Heide, 19 jaar oud en loop vanaf 9 september 2019 als stagiair mediavormgever bij Studio Rodenhuis. Niet alleen volg ik de MBO-opleiding Mediavormgeving op het Mediacollege in Amsterdam, ik zal mij de aankomende maanden bezighouden met de vormgeving van Studio Rodenhuis en haar klanten. Het leukst vind ik het werken met Adobe en html-programma’s. Ook heb ik een eigen online portfolio waar ik mijn gemaakte werk in plaats.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te paardrijden, uit te gaan en Netflix te kijken. In de tijd dat ik bij Studio Rodenhuis stage zal lopen hoop ik de kneepjes van het vak te leren, zoals het werken met de Adobe-programma’s en hoe het allemaal in z’n werk gaat achter de schermen van een ontwerpbureau.”

Superleuk om je in ons team te hebben.
Welkom Chelsey, let’s make this pop! 🍿