Even voorstellen: Destiny

Even voorstellen: Destiny

met Geen reacties

Loop je stage bij Studio Rodenhuis? Dan mag je daar ook altijd even over vertellen, we laten onze stagiaire even aan het woord:

“Hoi! Mijn naam is Destiny van de Pol, ik ben achttien jaar oud en volg de mbo-opleiding mediaredactie medewerkster op Landstede in Zwolle. Vanaf 26 augustus loop ik stage bij Studio Rodenhuis als stagiaire communicatie. Ik houd me voornamelijk bezig met het bijhouden van de sociale media (planning), daarbij schrijf ik stukjes tekst voor studio Rodenhuis en haar klanten.

Over naar mijn hobby’s: ik hou veel van de Nederlandse literatuur waardoor ik het heerlijk vind om te lezen en/of te schrijven. Niet alleen heb ik een eigen blog waar ik regelmatig mee bezig ben, ook schrijf ik een boek wat ik later graag zou willen uitgeven. Verder hou ik ook wel van de standaarddingen zoals uitgaan, sporten in de sportschool, Netflix kijken, naar de bioscoop gaan of een drankje doen op een terras met vrienden.

Ik hoop veel te leren in mijn tijd bij Studio Rodenhuis om uiteindelijk mooie content te kunnen maken en publiceren. Ook leer ik via een geweldig stagebedrijf hoe het echte leven op kantoor eraan toe gaat, heel leerzaam. Let’s make this pop!” 🍿