Op stage met Chelsey

Op stage met Chelsey

met Geen reacties

Hoi! Hier heb ik weer een nieuwe post over mijn tweede stage-maand. In de eerste blog heb ik verteld waar ik mee bezig was en hoe ik het hier bij Studio Rodenhuis heb. Ik ga er nu iets verder op in en vertel ook wat ik tot nu toe heb geleerd. Ook ga ik vertellen wat ik zo fijn vind aan stagelopen.

 

De werkzaamheden

In deze periode ben ik ook weer vooral bezig geweest met het maken van de social media posts van zowel Studio Rodenhuis als Salon van Mourik. Ik heb nu wel echt veel sneller door hoe alles er uit moet zien en krijg de smaak van deze twee bedrijven wel goed te pakken. Er zijn nu ook alweer een paar andere leuke opdrachten bij gekomen, zoals het maken van een kerstkaart voor een klant. Ook al vind ik het best wel lastig om te doen, ik vind het een hele leuke opdracht en een goede uitdaging voor mezelf.

 

Wat ik tot nu toe heb geleerd

Ik heb tot nu toe in de Adobe-programma’s geleerd om alles iets sneller te doen door bepaalde instellingen te gebruiken. Voordat ik bepaalde instellingen wist deed ik altijd alles een beetje te omslachtig, terwijl het dus eigenlijk heel makkelijk kon.

 

Wat ik fijn vind aan stage lopen

Ik vind het dus zo fijn om stage te lopen, omdat ik bij dit bedrijf dus geen werk mee naar huis hoeft te nemen. Alles wat je op kantoor doet, blijft ook op kantoor. Wat ik ook erg fijn vind is, is dat je hier bezig bent met je eigen opdrachten. Iedereen hier krijgt eigen opdrachten die je binnen een bepaalde tijd af moet hebben. Dus het is je eigen verantwoordelijkheid zolang het maar op tijd af is. We controleren elkaar wel om fouten te kunnen corrigeren.

 

Ik heb het hier erg naar mijn zin en vind het ook leuk om mijn ervaringen met jullie te delen. Ik hoop jullie weer te zien bij de volgende stagepost!

 

Chelsey