Op stage met Chelsey

Op stage met Chelsey

met Geen reacties

Hoi en welkom bij weer een nieuwe stagepost. In deze post wil ik jullie vertellen wat er voor mij anders is aan stage dan aan school. Ook ga ik jullie vertellen hoe ik het vind om bij Studio Rodenhuis stage te lopen.

 

  1. Werktijden

Een van de verschillen tussen stage en school zijn de werktijden. Als je naar school gaat dan heb je elke dag andere tijden. De ene dag moet je van 8:00 tot 17:00 uur en de andere dag moet je van 10:00 tot 16:00 uur.

Op stage is dat heel anders, want je hebt dan elke dag dezelfde tijden. Hier bij Studio Rodenhuis ben je als stagiaire bijvoorbeeld elke dag van 9:00 tot 17:00 uur aanwezig.

 

  1. Sfeer

Op school is de sfeer heel verschillend. De ene dag is het heel druk en zo gezellig in de klas dat je gewoon eigenlijk je werk niet kunt doen. De andere dag is het weer heel rustig. Op school blijf je eigenlijk vaak hangen in de sfeer van jouw klas.
Op stage is het meer een combinatie van die twee. Het is erg gezellig, maar je weet ook wanneer je serieus aan het werk moet gaan. Je kunt het gezellig maken, maar je werkt ondertussen wel hard aan je opdrachten wegens de deadlines die je moet halen.

 

  1. Reistijd

De reistijd is ook echt wel een heel groot verschil. Ik zit zelf op school in Amsterdam en dan ben ik zeker wel een uur en een kwartier onderweg als er geen vertragingen zijn met treinen of bussen. Stage is lekker dicht bij huis. Ik pak mijn scooter en ik ben er met 10 minuten.


We zijn natuurlijk weer een tijdje verder en ik heb het nog steeds naar mijn zin hier bij Studio Rodenhuis. Ik krijg elke keer weer leuke opdrachten waar ik aan mag werken. Zo hebben Lisette en ik allebei een illustratie gemaakt.

Elke pauze gaan Lisette en ik een spelletje doen (vier op een rij). Lisette heeft een trucje waardoor zij elke keer wint, maar elke keer probeer ik het weer opnieuw. Naarmate we het steeds vaker doen word ik steeds beter en wordt het moeilijker voor Lisette om van mij te winnen 😂

 

We zijn helaas weer aan het einde van deze stagepost gekomen. Zou je meer willen lezen over mij en mijn stage? Volgende maand heb ik weer een hele nieuwe post!