Op stage met Chelsey

Op stage met Chelsey

met Geen reacties

Het is weer tijd voor een nieuwe blogpost! In deze blog vertel ik jullie over wat mijn leerdoelen zijn voor deze stage en hoe ik het heb aangepakt.

Mijn leerdoelen op een rijtje:

  • Vragen leren stellen
  • Photoshop beter leren kennen
  • Vormgeefkeuzes beargumenteren
  • Werktempo omhoog

 

Vragen leren stellen

Wat ik in het begin erg lastig vond was vragen stellen. Ik vond het lastig omdat ik bang was om domme vragen te stellen. Ook hou ik er niet van om mensen te moeten storen. Af en toe wist ik even niet hoe ik iets moest doen en dan moet ik het wel vragen aan iemand. Normaal ging ik altijd wachten met vragen totdat ik echt niet anders kon. Doordat ik het elke keer moest vragen heb ik er ook steeds minder moeite mee.

 

Photoshop leren kennen

Voordat ik hier bij Studio Rodenhuis stage ging lopen heb ik bijna nooit met het programma Photoshop gewerkt. Dus ik wou dat graag in deze 5 maanden beter leren kennen. Dat is ook gelukt! Ik heb af en toe een paar opdrachtjes gedaan waarbij ik Photoshop ook heb moeten gebruiken. Als ik niet wist hoe het moest kon ik het altijd aan Lisette vragen.

 

Vormgeefkeuzes beargumenteren

Waar ik ook best wel moeite mee had was het beargumenteren van de keuzes die ik gemaakt heb in een ontwerp. Dit komt omdat ik echt heel slecht kan uitleggen. Ook dit heb ik geleerd door het gewoon te doen. Ik heb het af en toe gewoon geprobeerd en het gaat ook steeds beter.

 

Werktempo omhoog

Mijn werktempo kon wel omhoog omdat ik nog niet zo snel was met mijn taken afronden. Dit komt mede door het niet durven vragen te stellen. Ook kwam dit in het begin omdat ik nog niet de huisstijlen onder de knie had. Maar het gaat elke keer steeds een stukje sneller omdat ik nu de stijl al beter ken.

 

Dit was het weer voor deze maand. Volgende keer is het helaas alweer mijn allerlaatste blog. Ik ga jullie dan ook vertellen hoe ik het hier heb ervaren en wat ik de leukste opdrachten vond om te doen.