Op stage met Chelsey

Op stage met Chelsey

met Geen reacties

Het is weer tijd voor een nieuwe blog. En niet zomaar een blog, maar mijn allerlaatste blog.

In deze blog ga ik het hebben over mijn ervaring hier bij Studio Rodenhuis.

 

Ik heb het erg leuk gehad hier bij Studio Rodenhuis. Ik heb veel opdrachten mogen doen en heb veel kunnen leren. Hieronder staan een paar dingen wat ik heb mogen doen:

 

Kerstkaarten:

Voor Studio Rodenhuis heb ik de kerstkaart gemaakt. Ik vond dit een erg leuke opdracht en heb er veel van kunnen leren. Ik heb bijvoorbeeld geleerd hoe je een bestand moet opleveren aan de drukker.

Ook heb ik geprobeerd voor Elsjeviederelsje een kerstkaart te maken. Ook al ging dat niet helemaal goed heb ik er toch veel van kunnen leren. Ik moest de kaart namelijk maken in Illustrator. Dat betekent dat ik het moest tekenen, en tekenen is niet helemaal mijn sterke kant.

 

Social posts:

Wat ik het meest heb gedaan hier bij Studio Rodenhuis is de social media posts maken en inplannen. In het begin vond ik het erg lastig om in de stijl te komen. Maar hoe meer ik het deed hoe makkelijker het ging.

 

Er is in mijn laatste 3 weken ook een nieuwe stagiaire bijgekomen. Ik heb Jade (de nieuwe stagiaire) alles moeten uitleggen hoe alles binnen dit bedrijf in zijn werk gaat. We zitten samen achter 1 bureau en het is erg gezellig.

Uitleggen vond ik in het begin erg lastig, maar omdat er een nieuwe stagiaire kwam moest ik haar wel alles uitleggen. Het ging steeds beter en makkelijker.

 

Ik vind het jammer dat mijn stage alweer is afgelopen. Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad en heb veel geleert. Ik wens Lisette en Jade nog veel succes.