Op stage met: Chelsey

Op stage met: Chelsey

met Geen reacties

De eerste periode stage lopen bij Studio Rodenhuis was erg leuk. Ik heb in deze periode al aardig wat geleerd over bepaalde instellingen in de Adobe-programma’s en hoe het allemaal in zijn werk gaat achter de schermen in een lopend bedrijf.

Een voorbeeld van de quote-visuals

De werkzaamheden

Voornamelijk ben ik bezig geweest met de vormgeving van de social media posts van Studio Rodenhuis en van Salon van Mourik. Ik krijg al een aardig inzicht van de stijlen van de twee bedrijven. Ik kreeg veel feedback over hoe de visuals er beter uit konden zien, zodat ik het de volgende keer beter kan doen. Dit lukt heel goed!

 

Quotes

Daarnaast ben ik ook bezig geweest met inspirerende quotes die gedeeld zullen worden op de sociale media van Studio Rodenhuis. Daarvoor had ik een lijst gekregen waarop ik vervolgens een ontwerp voor maakte. Ik kon kiezen of ik van die quote een enkele afbeelding zou maken of dat ik er een filmpje van zou maken.

Ik hoop dat ik steeds meer ga leren over het bedrijfsleven tijdens mijn stage bij Studio Rodenhuis. Dit blijf ik natuurlijk ook met jullie delen. Tot mijn volgende stagepost!

 

Chelsey