Op stage met: Destiny

Op stage met: Destiny

met Geen reacties

Mijn eerste stagemaand is een feit! Vanaf 26 augustus loop ik namelijk fulltime stage bij Studio Rodenhuis. Hoewel het in het begin heel erg wennen was, omdat het heel anders is dan gewoon les hebben, pakte ik mijn opdrachten al snel op en merkte ik dat de manier van werken me heel erg aansprak. Hier een terugblik van afgelopen maand. Lees je met me mee?

 

Het ochtendritueel

Elke dag begin ik om 9 uur op kantoor, waar ik de kopjes van die dag klaarzet en de kannen water uit de kantine haal. Wanneer ik met het dienblad terugloop zijn mijn collega’s Lisette en Chelsey ook klaar om de dag te beginnen. Dit wisselen we overigens af, wie het eerst komt zet alles klaar. De computers worden aangezet, agenda’s erbij gepakt en de thee wordt gekookt. We zijn klaar om er weer een volle dag tegenaan te gaan.

 

De werkzaamheden

Bij een stage draait het vooral om de praktijk. Zo heb ik mij de afgelopen maand met veel verschillende werkzaamheden bezig gehouden. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van de social media, het schrijven van blogposts of het bewerken van de nieuwsbrief.

 

Fijne plek

Ik vind de stage heel leuk en ben blij dat ik bij Studio Rodenhuis terecht ben gekomen. Niet alleen is de sfeer op kantoor fantastisch, ook vind ik de concepten waar ik mee werk heel interessant. Over mijn werkzaamheden van afgelopen maand ben ik heel erg tevreden, ik heb veel goede feedback ontvangen.

 

Qua werk ben ik niet alleen aan de slag voor Studio Rodenhuis, maar soms ook voor haar klanten. Zo zijn Chelsey en ik samen bezig met een promotiefilmpje voor Salon van Mourik… Benieuwd naar de uitkomst? Houd dan vooral onze social media in de gaten. Tot de volgende stagepost!

 

X Destiny van de Pol