Op stage met Jade

Op stage met Jade

met Geen reacties

Mijn tweede stageblog, even wat anders dan gepland door deze moeilijke tijd.

Vanwege het Corona-virus zitten wij inmiddels ook al 2 weken niet meer in het kantoor.

Voordat er maatregelen werden getroffen heb ik mij elke dag bezig gehouden met de posts voor #MarchMeetTheMaker. Heb je dit niet meegekregen? Kijk dan even op onze Instagram-page. Helaas was 17 maart de laatste post, want nu zit ik inmiddels dus al 2 weken thuis en is het allemaal wat lastiger om bij te houden. Wel vond ik dit erg leuk om te doen en inspireerde het mij ook om op deze manier je ‘klanten’ op de hoogte te houden van je persoonlijke groei als bedrijf. Lisette heeft daar ook in beschreven dat ze haar eigen USP is (Unique Selling Point). Ik vind dat erg krachtig, want je kan inderdaad op zoek zijn naar iets speciaal (daar is niks mee), maar als je kan zeggen dat jij zelf je eigen USP bent, kom je heel ver.

Zoals ik net vertelde zitten we nu al 2 weken niet meer in ons kantoor. Hierdoor heb ik ook minder contact met Lisette, maar we proberen wel met zijn drieën het bedrijf lopende te houden. Er is veel gebeurd. Niet alleen met ons, maar met heel Nederland. Door dit virus is ons hele leven omgegooid. Wel ben ik het er mee eens dat we dit samen moeten doen. Als Nederland.

Ik ben niet met lege handen thuisgekomen, want ik heb natuurlijk wel een paar opdrachten meegekregen. Ik mag mij de komende weken/maanden bezighouden met een project dat Lisette buiten Studio Rodenhuis samen met haar man Gildor bij gaat houden. Ook ik heb daar een grote rol in. Mijn opdracht is om de huisstijl van het bedrijf te ontwerpen. Hier ben ik al goed mee op weg. Wel is dit natuurlijk ook even anders, want ik kan niet aan Lisette vragen of ze even mee kan kijken in mijn proces en wat er anders kan. Dit doen we nu via de app en mail. Zo makkelijk is het allemaal niet, maar we denken in oplossingen.

Dit was voor deze maand mijn stageblog. Ik hoop dat jullie genoten hebben van het lezen en dat mijn blog voor volgende maand positievere berichten met zich meebrengt, zowel over Studio Rodenhuis als het virus.

Tot de volgende keer!