Op stage met Jade

Op stage met Jade

met Geen reacties

Het is even geleden dat ik voor het laatst wat van me heb laten horen in deze blogs, maar hier ben ik! Alleen wel voor de laatste keer.

 

Het was een gekke periode, met natuurlijk COVID-19 als reden. Van februari tot mid-maart heb ik met Lisette op kantoor gezeten, toen twee maanden thuis en vanaf 3 juni ben ik nog een maand op kantoor geweest. Hoe dat verlopen is en wat ik heb mogen doen kan je hier verder lezen!

 

March Meet The Maker

Dit hebben jullie in maart vast langs zien komen op de Instagram, Facebook en LinkedIn van Studio Rodenhuis. Zo niet? Raad ik je aan dat snel even te doen. Hier zijn we samen mee bezig geweest, ik werd er erg bij betrokken en vond het een erg leuk concept. Namelijk door wat meer te vertellen over de kern van het bedrijf. Over Lisette zelf, de manier van werken en wat voor Studio Rodenhuis belangrijk is. Hiervoor heb ik meegeholpen en sommige teksten en de visuals. Dit moest ook een andere template worden dan hoe Studio Rodenhuis voorheen de visuals maakte en dat was ook erg leuk om aan mee te werken.

 

De samenwerking tijdens COVID-19

Toen we te horen kregen dat we zo veel mogelijk thuis moesten blijven en de Kubus dicht ging, heb ik 2 maanden vanuit huis gewerkt. Dit was voor ons allebei even lastig, net zoals voor alle andere ondernemers. Ik ben erg blij dat ondanks dat, Lisette mij wel is blijven begeleiden en we door meerdere keren per week te bellen (video of normaal) toch nog goed in contact zijn gebleven. Zo kon ik thuis ook bij de planning en kreeg ik deadlines voor opdrachten waar ik mij mee bezig mocht houden tijdens deze ‘lockdown’.

 

Social media

Ook heb ik me veel bezig mogen houden met de social media. Zo mocht ik de planning maken en moest ik op de hoogte blijven van de ‘speciale’ en feestdagen, om daar vervolgens posts van te maken. Studio Rodenhuis heeft een eigen stijl, wanneer je die ziet kan je de link meteen leggen aan Studio Rodenhuis en dat is ook belangrijk! (Denk hierbij aan de popcorn die steeds terugkomt en ook weer linkt aan de slogan: “Make it pop!” De huisstijl kleuren die in elke post weer anders terug komen en het ook persoonlijk is omdat je ook een goed beeld krijgt van Lisette zelf.)
Door dat ik er veel mee bezig mocht zijn heb ik er veel aan overgehouden wat marketing betreft en natuurlijk ook de tricks & tools van de Adobe-programma’s.

 

Het is helaas aan een eind gekomen, maar ik wil Lisette wel enorm bedanken voor deze stageperiode en alles wat ze me geleerd heeft in deze 6 maanden.

 

Tot ziens!

Jade

 


 

Wauw, wat is deze stage snel voorbij gegaan!
Helaas was de helft hiervan op afstand, maar juist door deze situatie heb óók ik mogen leren van deze periode > werken op afstand is dus niet mijn ding heb ik ontdekt, haha!

Enorm blij was ik dat we de laatste maand tóch samen op het (nieuwe) kantoor konden werken. Jade heeft het super gedaan, is enorm creatief en een fijn kantoorgenootje. We hebben het heel gezellig gehad en ik vind het jammer haar weer te zien gaan. Kijk maar op de foto om te zien hoe verdrietig ik ben 😋

Jade:

Bedankt en heel veel succes met de rest van jouw opleiding en alle toffe dingen die je daarna nog mag gaan doen ✨

Make it pop!

Lisette

He-le-maal verdrietig 😋