Ilona

Marketing Funnel Specialist

Ilona Wullink is onze marketing funnel specialist is begin 2020 gestart als Virtueel Assistent voor Studio Rodenhuis. Als Virtueel Assistent ondersteunt ze Studio Rodenhuis met diverse werkzaamheden. Denk aan het schrijven van social media content en het inplannen hiervan. Ook de Make it pop! Insiders Club mail wordt door haar verstuurd.

Ze is opgeleid als secretaresse en management assistent, gespecialiseerd in en gefascineerd door systemen. Een echte techniek liefhebber en orde-in-de-chaos-schepper. Ondertussen heeft ze zich gespecialiseerd in het bouwen van funnels en kunnen we haar met trots onze marketing funnel expert noemen.

‘Het gaat mij om het ondersteunen en ontlasten van de ander. En waar ik echt blij van word, dat is als het me lukt om de ander meer ruimte te geven om te kunnen doen wat zij belangrijk vindt. Of meer vrije tijd overhouden voor een betere werk privé balans. Want zoals elke ondernemer vast wel weet, is die soms ver te zoeken.’

In haar vrije tijd spreekt ze graag af met familie en vrienden, leest ze boeken, sport ze graag (kickboksen en yoga) en maakt ze graag creatieve dingen achter de naaimachine.

‘Ik ondersteun mensen waar nodig zodat zij zich kunnen focussen op hun core business’