Lisette

Eigenaar | Senior grafisch ontwerper & merkexpert

Lisette leeft om te creëren. Ze houdt van kleur, typografie en vormgeving. Dat ze dit mag toepassen in haar werk voor anderen is dan ook iets waar ze vroeger alleen maar van had durven dromen. Momenteel is het echter dagelijkse realiteit dat ze diverse ondernemers en (culturele) instellingen helpt met het neerzetten en onderhouden van hun merk. Je kan bij haar terecht voor merkontwerp, (content)marketing; ‘popping’ design voor posters, flyers, magazines en websites; originele illustraties. Geen dag is hetzelfde en geen opdracht is hetzelfde. Ze pakt opdrachten het liefst meteen goed aan en werk graag met klanten die net zo enthousiast zijn als zij en er klaar voor zijn om grote veranderingen in hun bedrijf door te voeren.

 

Inspiratie

“Alles wat ik hoor, zie, proef, voel en ruik inspireert mij in mijn werk. Mijn kracht ligt vooral in mijn ‘gut-feeling’ waarmee ik haarfijn aanvoel wat mijn klanten precies bedoelen en waar hun wensen liggen qua branding & ontwerp en waar ze heen willen met hun onderneming.

Wanneer klanten blij worden van iets dat ik voor ze heb gemaakt. Dat ik hen (en hun bedrijf) heb kunnen helpen te groeien. Dat is zo’n mooi gevoel!

Mijn grote merkvoorbeelden? Dat zijn zonder twijfel: Not Another Salon, Tony Chocolonely, CoolBlue en Lush.”

 

Privé

“Hoewel ik met plezier 24/7 met mijn bedrijf bezig kan zijn, houd ik o.a. ook van het volgende…”