Bijna jarig + WINACTIE! ✨

Bijna jarig + WINACTIE! ✨

met Geen reacties

Update 6 mei 2020: "Ondertussen is mijn verjaardag geweest... maar de postbode nog niet! Ik ben namelijk vergeten dat ze niet bezorgen op 5 mei, vanwege dat het een feestdag is. Oeps..
Vandaar dat ik heb besloten de winactie met 1 dag te verlengen. Mocht er nog wat onderweg zijn geweest (of ben je het vergeten en wil je vandaag -6 mei- nog snel wat in de brievenbus droppen) dan maakt die inzending dus nog kans op die GRATIS strippenkaart van 4 uur 😀

Op 5 mei 2020 word ik (Lisette) 36 jaar en dat moet gevierd worden!
Gezien de huidige maatregelen zal een écht feestje niet gaan 😢
Dus ik had een leuk idee...
Misschien kunnen jullie mij helpen tóch een feestgevoel te krijgen?

Hoe? Stuur mij vóór dinsdag 5 mei 2020 leuke brievenbuspost toe.
Een kaartje of kleinigheidje.
Gekocht of zelfgemaakt.
Wat het is maakt niet uit, als het maar een feestgevoel geeft 🎉

📬
Studio Rodenhuis
T.a.v. Lisette Rodenhuis
Agorabaan 3
8224 JS Lelystad
🎁 Iedere inzender krijgt van mij een leuke digitale traktatie, dus vergeet vooral niet om jouw e-mailadres te vermelden.
WIN-WIN-WIN ✨

Je kan trouwens ook nog iets tofs winnen. De inzender van het mooiste/leukste/grappigste stukje post krijgt namelijk een strippenkaart van 4 uur* cadeau!

Deze strippenkaart t.w.v. € 264,- kan je inzetten voor o.a. grafisch ontwerp, marketing, content creatie, etc. Dus misschien eindelijk eens die ene flyer laten maken? Of een handige content planning voor jouw social media?

Op 6 mei zet ik de leukste 2 inzendingen op Facebook en door middel van een poll kan men stemmen wie van de twee gaat winnen. Op 11 mei 2020 maak ik deze winnaar bekend 💜


Spelregels winactie
• Op 5 mei 2020 6 mei 2020 maakt Lisette een keuze uit alle inzendingen. De leukste/mooiste/grappigste 2 worden op 6 mei 7 mei via social media gedeeld. Door middel van een Facebook-poll bepalen de volgers op Facebook vervolgens de winnaar. Deze poll duurt 5 dagen. Op maandag 11 mei 12 mei zal de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt via onze mailing, website en social media.
• De uren van de strippenkaart zijn vrij te besteden en worden per kwartier berekend. (Ter idee-geving: een gemiddeld flyerontwerp is 1,5-2 uur. Van te voren wordt een tijdschatting gegeven voor de gewenste werkzaamheden, overschrijden deze de 4 uur, dan wordt dit meteen aangegeven. Bij ruime overschrijding van de 4 uur wordt het restant in rekening gebracht, je krijgt op tijd (bij 3,5 uur) een seintje, zodat je niet voor verrassingen komt te staan).
• Het is niet mogelijk om (een deel van) de strippenkaart of een eventueel restant daarvan uitbetaald te krijgen.
• De strippenkaart is niet in te zetten voor reeds uitgebrachte of lopende offertes en/of opdrachten.
• De strippenkaart is alleen in te zetten voor grafisch ontwerp, marketing, (online) content creatie en niet voor inkoopkosten zoals bijvoorbeeld drukwerk.
• De strippenkaart is alleen te gebruiken voor de onderneming(en) van de winnaar.
• De strippenkaart is geldig t/m 31 augustus 2020. 
• Alle inzendingen kunnen worden gefotografeerd en gedeeld op social media en onze website. Eventuele persoonlijke inhoud wordt uiteraard afgeschermd.
• Door mee te doen verklaar je deze spelregels te hebben gelezen en akkoord te zijn met ons privacy statement.