Selecteer een pagina

Onze studio

Een klein creatief bureau met grootse ambities.
Dat zijn wij.
Met een rijke ervaring en expertise opgebouwd in o.a. (visuele) branding en grafisch ontwerp, creëren wij merk-waardige ontwerpen.

Op een toegankelijke manier.
Precies op maat voor wat jij nodig hebt.
Voor wat aanspreekt.
En jouw doelgroep raakt.

Studio Rodenhuis maakt jouw merk!

Wat is branding?

Voordat je aan de slag gaat met je merk is het heel belangrijk eerst te begrijpen wat branding precies is.
Branding is het proces van het creëren én onderhouden van een unieke identiteit en imago voor een merk, product of dienst. Een goede branding vergroot de herkenning en de loyaliteit van je klant. Branding richt zich op het creëren van een emotionele binding tussen het merk en de consument.

Merkidentiteit

Start met de ontwikkeling van een duidelijk en sterke merkidentiteit, om jouw branding effectief toe te passen. Een merkidentiteit bestaat uit visuele elementen zoals een logo en een huisstijl (kleuren, typografie, grafische stijl). Maar ook uit verbale elementen, zoals de merknaam, pay-off, tone-of-voice en (!) de kernwaarden.

 

Wees consequent

Het is belangrijk om op steeds dezelfde wijze deze elementen in alle communicatie- en marketingactiviteiten toe te passen, van social media-berichten tot verpakkingen en advertenties. Zo bouw je een herkenbaar en vertrouwd merkimago op dat opvalt tussen die van je concurrenten.

Strategie

Begrijp je doelgroep en biedt producten en/of diensten aan die aansluiten bij wat zij verwachten en nodig hebben. Dit is essentieel in een goede brandingstrategie. Ook het creëren van merkbelevingen en het bieden van een topkwaliteit klantenservice kan bijdragen aan het opbouwen van een positief merkimago (en dus meer loyaliteit vanuit de klant).

Bij Studio Rodenhuis werken we met een klein, maar dynamisch team. Voor ieder facet binnen ons aanbod hebben we een professional met de juiste expertise beschikbaar.
Door te werken met een zorgvuldig gekozen selectie van samenwerkingspartners kunnen we het zogezegde ‘complete plaatje’ leveren. Met ons als enige aanspreekpunt, zodat het voor jou overzichtelijk blijft.

Dit bieden wij

Branding

ontwikkeling en onderhoud (visuele) merkidentiteit

Ontwerp

promotiemateriaal, verpakkingen, publicaties en presentaties

Websites

responsieve WordPress website ontwerp en onderhoud

Teksten

teksten op maat in de juiste tone-of-voice

Illustraties

digitaal – van icoon tot infographic – of op papier

Een goed ontwerp levert je veel op

  Dit is Lisette, eigenaar van Studio Rodenhuis.

  “Als grafisch ontwerper ben ik altijd vol passie over de visuele kant van merken. In de loop der jaren heb ik mij ook toegelegd op de andere kant daarvan. Hoe ziet het merk er van binnen uit? Een merk is sterk wanneer de essentie goed in kaart is gebracht. De ‘ziel’ van het merk. Ik help mijn klanten dit in beeld te brengen. Zowel voor het oog als in het hoofd, want daar is waar het merk leeft.”

  Ook benieuwd naar Lisette haar visie op jouw merk? En hoe we deze (nog meer) kunnen laten opleven? Klik op de roze knop als jij ook vindt dat het tijd is voor een kennismaking. We zien je graag!

  Werken bij Studio Rodenhuis?

  Er komt binnenkort een vacature vrij voor een parttime (freelance) grafisch ontwerper.

  Interesse en kun je niet wachten?
  Stuur dan alvast je portfolio en motivatie naar lisette@studiorodenhuis.nl